Milín ani na podruhé neporazil Posázavan

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 6:3 TJ Ligmet Milín

Branky: Matoušek 3x, Hašek F. 2X, Filip 1x – Dolejš, Kunc, Zákoucký

ŽK- 1:2

ČK- Bez

Diváci- 194

Rozhodčí- Svoboda, Lahoda, Žídek Delegát SKFS Kruliš

Sestava- Tlamicha – Jírů, Peroutka, Tlustý, Pedro – Hašek F., Filip – Baštýř, Vaculík (70 min Radačovský), Matoušek (90 min Kurz) – Galuška

Náhradníci- Soukup, Bílek, Vacek

Páteční šlágr posledního kola krajského přeboru přivedl na náš stadion již vítěze soutěže TJ Ligmet Millín tým prošpikovaný osobnostmi Českého fotbalu ,,Marek Štěch, Václav Kadlec nebo Ondřej Mazuch,,

Soupeř začal v pátečním večeru opravdu znamenitě a před parádní návštěvou 194 diváků(ve stejný čas hrál své utkání i Sokol Nespeky) měl od začátku utkání míč na svých kopačkách a po rohovém kopu ve 13 minutě se ujal vedení 0:1, když zakončil souhru hostí Dolejš. Náš tým až po obdržené brance začal být aktivní přesto Tlamicha musel v naší brance vytáhnout další parádní zákrok proti Gabrielovi. Ovšem po individuální akci Milana Matouška v 16 minutě, kdy byl podražen hostujícím Pastyříkem sudí Svoboda ukázal na penaltový puntík míč si vzal Filip Hašek a před hokejovou legendou a svým strýcem Dominikem Haškem rozvlnil síť za Štěchem 1:1. Ovšem soupeř stále hrál aktivně a zejména duo Kadlec, Gabriel dělalo naší obraně starosti ovšem čtveřice Pedro, Jírů, Peroutka a Tlustý dobře bránila a také i se štěstím útoky soupeře překazila. Ve 31 minutě souhra Hašek F., Galuška a střelec večera Milan Matoušek a náš tým vedl 2:1 a tímto výsledkem se šlo do kabin.

Druhý poločas začal tlakem našeho týmu a šance Filipa, Galušky nebo Matouška volali po brance v síti Milína. Bohužel ovšem branka padla do naší sítě po krásné střele v 51 minutě od Kunce 2:2. Hosté od vyrovnání ožili a snažili se přidat i třetí branku, ale naše obrana včele s Tlamichou byla pozorná a tak přišel zákonitě trest pro hosty, když v 67 minutě kontr po ose Hašek F., Galuška Milan Matoušek na dvakrát uklidil do branky hostí 3:2. To už se začal hrát fotbal, který bezmála 200 diváků opravdu bavil akce střídala akci, jak na straně hostí tak i na naší (Gabriel, Kadlec, Dolejš) to bylo na straně soupeře (Galuška, Filip Hašek, Matoušek) to zase na naší. 76 minutě po chybě naší obrany a sporné ofsajdové situaci hosté brankou Zákouckého srovnávají skóre na 3:3.

Ovšem to ještě nebyl konec střeleckého a zejména brankového koncertu našich hráčů 81 minuta 4:3 David Filip napřáhl od hranice šestnáctky a přetlačil ukazatel skóre na naši stranu. Soupeř se snažil a více a více otevíral vrátka své obrany a ty vychytal Filip Hašek v 86 minutě a další parádní bombou posunul skóre na světelném ukazateli na 5:3. To ovšem nebylo vše a v 89 minutě po krásné akci završil svůj HATTRICK Milan Matoušek 6:3.

Poté došlo ještě ke střídání v našem týmu, kdy Milana Matouška nahradil nadějný dorostenec Lukáš Kurz a za aplausu diváků a hráčů naší rezervy ukončil rozhodčí Svoboda tento povedený, jak herně tak i výsledkově šlágr posledního kola krajského přeboru.

Hodnocení trenéra Štorka : parádní fotbalová podívaná. Děkuji všem hráčů za týmový výkon. Ovšem je nutno ocenit i vysokou fotbalovou kvalitu soupeře. Chci poděkovat i našim skvělým fanouškům a i klukům B týmu za hlasitou podporu po celý zápas.

 

34C64EB6-F90F-4EE5-B1F3-177C24D179F1
9C00C6CD-9272-4F12-9A66-ADA57C58A1B5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Start a Conversation