Bod je málo nebo ne ???

SK Tochovice 2 – 2 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky: Galuška, Tlustý

ŽK 1-1

ČK bez

Diváci 124

Rozhodčí Vlk, Šebela, Kulanda Delegát SKFS Váňa

Sestava: Tlamicha – Hašek Z., Peroutka (C), Tlustý, Pedro – Jírů (58 min Radačovský), Verner – Matoušek (87 min Dumský), Hašek F., Slunečko (72 min Baštýř)

Náhradníci – Soukup

Naši kluci po výhře v minulém týdnu zajížděli do Tochovic (jediný tým, který letos vyloupil náš stadion) opět bez zraněných Filipa, Vaculíka, Rydvala a Vacka.

To co nás trápí poslední tři utkání je koncentrace tak opět po špatné komunikaci Haška Z. A Tlamichy se domácí v 1 minutě ujali vedení 1:0 brankou Matouška tato studená sprcha v horkém počasí nás nakopla a ve 14 minutě po akci Peroutka Pedro rozvlnil síť domácí branky Galuška 1:1. Naši kluci hráli od této chvíle skvěle a další branka byla jen otázkou času. Ten čas nastal ve 38 minutě roh Slunéčka skončil na hlavě Tlustého a bylo to 1:2. Do poločasu asi mohl rozhodnout celé utkání Galuška, který dostal skvělý pas od Tlustého, ale už jistý gól chytil domácí brankař Harásek. Tento moment lze určitě říci, že byl důležitým článkem domácích do druhého poločasu.

Náš tým i domácí šli do druhé části hrát stejný fotbal, ale počasí bylo proti nehrál se již tak atraktivní zápas, jako v poločase prvním a jedinou chybu vyrobila naše obrana v 67 minutě a opět Matoušek srovnal na 2:2.

Hodnocení trenéra Štorka – první minuta hrůza 44 minut první půle super škoda šance Galušky. Druhý poločas nechal náš tým fotbal v kabinách a domácí po naší chybě vyrovnali škoda. Ovšem pokora nám velí máme bod přivezený ze hřiště soupeře tedy RESPEKT.

Další domácí utkání je opět v pátek 12.4.2024 od 19:00 hod, kdy hostíme Tatran Sedlčany potřebujeme Vaše hlasivky a podporu v dalším kole Krajského přeboru ,,POŘÍČÍ FANDÍ FOTBALU 1933-2024,,

Start a Conversation